Den obemannade butiken i Otterstad har öppnat!

Äntligen är Henrik igång med sin obemannade butik. Otterstad har fått en ny matbutik och de boende har varit väldigt positiva. Med över 200 kunder den första dagen var det minst sagt full fart och på parkeringen framför den obemannade butiken diskuterades upplevelsen mellan besökarna.

Även om det varit lätt att få butiken på plats så har det så klart varit lite nervöst att se hur de boende i Otterstad och runtomkring skulle ta emot butiken. Så det är jättekul att de är positiva!

Henrik, ägare av 24SJU Otterstad

Placeringen i Otterstad är perfekt och ett välkommet tillskott ute på ön. Den obemannade butiken erbjuder i dagsläget ca. 900 varor och bland dem till exempel de flesta basvarorna såsom pasta, ris, potatis, mjölk såväl som en del delikatesser som rökt lax, romsås, chark-produkter med mera. Fram emot sommaren kommer du även hitta grillkoll och gott kött, precis det du behöver till sommarkvällarna.

Du ska inte behöva åka in till stan en fredagskväll när du är sugen på något gott. Det är därför som det passar perfekt med en butik här ute.

Henrik, ägare av 24SJU Otterstad

Otterstad är en liten by som ligger nästan längst ut på Läckö, ett naturskönt område där Läckö Slott stoltserar längst ut sedan 1298.

Den obemannade butiken i Otterstad ligger perfekt placerad för att många av de små samhällena på Läckö ska kunna ta sig till butiken och slippa den långa bilvägen in till Lidköpings stad.

Läs mer om Läckö Slott
Se en karta över Otterstad

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev med information om nya butiker, förbättringar, kampanjer och intervjuer med butiksägare.

Fler inlägg

Våra Butiker

Ödsmål

24SJU Snabbköp Obemannad Butik Väring
Våra Butiker

Väring

FRANCHISE

Vill du öppna en egen obemannad butik?

24 SJU Snabbköp är små obemannade matbutiker som drivs genom ett starkt nätverk av franchisetagare som består av lokala företagare med en vision att hålla landsbygden levande.

Om du vill öppna, vill tipsa om en ort eller lokal att öppna i, tveka inte att kontakta oss.

24 SJU Snabbköp

KONTAKTA

Frågor om våra butiker? Hör av dig till oss idag.