Stort intresse att öppna Obemannad butik med 24 SJU

Intresset för Obemannade butiker blir allt större och förfrågningarna kommer in i rasande fart till oss på 24 SJU. Vi får träffa och prata med drivna och engagerade entreprenörer från alla håll i landet som upplever behovet av en liten matbutik i deras område – allt från byar till bostadsområden i storstaden.

Vi jobbar just nu med att öppna fem nya butiker innan midsommar och försöker planera in allt fler inför sommaren och hösten 2021.

I den här takten har vi snart ett 30-tal butiker redo att öppnas under 2021 och in på 2022 vilket är otroligt kul och inspirerande för oss och för alla franchisetagare.

Joakim Assarsson, Grundare

En obemannad butik från 24SJU är fylld med allt möjligt gott och praktiskt med ungefär 1000 olika varor i butikerna varav ofta ett stort utbud av lokala favoriter. Allt du behöver för hela veckan finns i din 24SJU-butik. Och butiken är alltid öppen för dig när du behöver det.

Om du funderat på att öppna en obemannad butik så är det en perfekt tid för det nu. Allt fler upptäcker det bekväma med att handla under dygnets alla timmar och att komma och gå som det passar. Tekniken är lättanvänd och nästan alla från barn till pensionär har en smartphone och kunskapen att använda en självscanningskassa.

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev med information om nya butiker, förbättringar, kampanjer och intervjuer med butiksägare.

Fler inlägg

Våra Butiker

Ödsmål

24SJU Snabbköp Obemannad Butik Väring
Våra Butiker

Väring

FRANCHISE

Vill du öppna en egen obemannad butik?

24 SJU Snabbköp är små obemannade matbutiker som drivs genom ett starkt nätverk av franchisetagare som består av lokala företagare med en vision att hålla landsbygden levande.

Om du vill öppna, vill tipsa om en ort eller lokal att öppna i, tveka inte att kontakta oss.

24 SJU Snabbköp

KONTAKTA

Frågor om våra butiker? Hör av dig till oss idag.